Költözés

A blogger új irányelvei miatt, ha netán bezárják a blogot - ami elképzelhető egyik-másik videó, ileltve kép miatt, a blogot átköltöztettem a wordpressre
https://twmmyforditasai.wordpress.com/
címre.

2011. június 7., kedd

Rob kis beszéde Reese díjátadóján


Mivel a technika ördöngös, ezért most kapjátok az mtv-s videót, de a fordítás a youtube-os változat alapján készült és azon nincs a Patrick Dempsey szövege, meg a Chelsea-é sem.... Maradt Rob. Mindenesetre az elején azon vacakolnak, hogy Rob rögtönzött beszédet kellene mondjon, ehhez képest előhúzott rágott papírokat.

The first bit's boring. Reese, it's an honour tonight to present you with this award. I don't know if everyone knows, but I did my first movie with you, it was called Vanity Fair, and you played my mother... what I layed to learn, though, is you are directly responsible for cutting my part of movie out. This is the truth. Seven years later, we worked together on a movie called Water for Elephants, and this time you played my lover. I didn't cut you out. But I did fuck you. I just realised I missed the crucial part of that joke, I can't read my own writing. Reese had ... off my friends??? seven girls can wear girdles, but they can't talk about it. No one got that. Tequila is like a Lay's potato chip, you can't just have one. And it is possible to be 33 percent lesbian. Not mentioning any names. Reese, working with you twice and not getting cut out once was a special experience, with this one thing I would take with me was this: as you get older, you realise, it's not always a bad thing to have sexual chemistry with your mother. Congratuations.

Az eleje kicsit unalmas. Reese, megtiszteltetés számomra, hogy ma este én adhatom át neked ezt a díjat. Nem tudom, hogy tudja-e valaki, de az első filmemben már játszottam veled, az a film a Vanity Fair volt, és az anyámat alakítottad... és később tudtam meg, hogy te közvetlenül felelős voltál azért, hogy az én részemet egy az egyben kivágják a filmből. Ez az igazság. Hét évvel később együtt dolgoztunk egy filmen, a Vizet az elefántnak-on, és ezúttal a szeretőmet játszottad. Nem vágtalak ki. Viszont lefektettelek. Most jöttem rá, hogy pont kihagytam a vicces részeket, mert már a saját írásomat sem tudom elolvasni. Hét lány viselhet övet, de nem beszélhetnek róla...Ezt senki nem értette. A tequila olyan, mint a chips, nem elég belőle egyetlen. És lehetséges 33%-ig leszbikusnak lenni, neveket nem mondanék. Reese, kétszer is együtt dolgozni veled, és csak egyszer kivágva lenni nagyon különleges élmény volt, és egy dolgot megjegyzek magamnak: ahogy egyre öregebb leszel, rájössz, hogy nem mindig rossz dolog, ha szexuálisan vonzódsz az anyádhoz. Gratulálok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése