Költözés

A blogger új irányelvei miatt, ha netán bezárják a blogot - ami elképzelhető egyik-másik videó, ileltve kép miatt, a blogot átköltöztettem a wordpressre
https://twmmyforditasai.wordpress.com/
címre.

2013. december 7., szombat

Nem fordítás, hanem az ígért morgás

Gondolataim a Rob körül kialakult cirkuszról

Nem tudom lányok, mennyire vagytok informáltak, mennyire nem. Én csak azt tudom, hogy most rettenetesen dühös vagyok.
Tudjátok, hogy a májusi „szakítás” óta sokkal jobban foglalkoztat Robunk sorsa, mint előtte. Addig el voltam azzal, hogy lelke rajta, kit választ élettársul, nem az én dolgom.
Igaz, az utána következő időszak sem az én dolgom. Csak az zavar, bánt, bosszant, ami a neten történik.
Május óta folyamatosan olvasom a GossipCop-on a Rob neve alá sorolt cikkeket, és sajnos a kommenteket is.
És egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy mennyi rosszindulat rejlik emberekben, és ha igaz, hogy a Rob rajongók nők, és a másik jómadár rajongóinak túlnyomó többsége is nő/lány, akkor még inkább elborzaszt, ami van.
Nem mondom, soha nem is fogom mondani, hogy Rob szent és sérthetetlen és csak helyes dolgokat művel.

Mondjuk meglepődtem rendesen, amikor azt a születésnapi parti volt a házában. Már akkortól újra felerősödtek azok a vélemények, hogy a Nick Jarecki a párja és hogy kokózik. Durván, nagyon durván minősítették a kommentelők végig, igaz, nagy számban voltak, akik védték is Robot.
Nem segített a helyzeten, hogy amikor a CM-ből kifelé jött, mindig bujdokolt. Van egy videó, amin végképp nem lehet látni semmit, de állítólag egy szörfdeszka mögött rejtőzik.
Több instagram kép is volt róla és twitter. Egy svéd modellnek szinte az ölében ül, és elég furán is fest. Szerintem csak ivott, de a „szakértők” szerint a kitágult pupilla arra utal, hogy keményen be van fehérporozva. Én nem vagyok szakértő.
Viszont van egyfajta véleményem, mely szerint nem feltétlen a kokó az oka a tág pupillának, bár az is lehetne. De akkor sokkal tágabb lenne a pupillája. Amúg az alkohol okozta izgatott állapot is tágítja apupillát. Meg a rövidlátás. Meg még sok más, de azt inkább el se képzeljük, mert huhh… mehetünk látogatóba hozzá, de sietve.

Cronenberg amúgy valamikor nyáron nyilatkozott, és burkoltan kérdezték meg tőle, hogy Rob kábszeres-e. Erre válaszolta az öreg, hogy ő nem foglalkoztat kábítószert használó színészeket. Márpedig őróla feltételezem, hogy ránézésre meg tudja mondani valakiről, hogy él-e a művi élvezetekkel.

Aztán jött az autós követős találka Kristennel (figyelitek, leírtam a nevét kerülő nélkül). Na, az is egy cirkusz volt, mert amit kapott azért, hogy mögötte ment: gyáva, lábtörlőnek sem való, stb.stb… Adott szituációban nekem is ez a véleményem. Lehet privát, védheti a magánéletét, de szerintem visszafordulni olyankor, amikor már fotó készült arról, hogy egymás után mennek autóval, fölösleges marhaság. Folytassa az útját és valahol a városban ne menjen tovább a nő kocsija után, vagy a kapu után egyből kanyarodjon másfele. Néha nem gondolkodik. Igazi Pasi.

Mindezek után létezik ez a szerencsétlen pletyka a Sean Penn lányáról. Hogy ezt ki találta ki, és minek?
Azt megértem, hogy Rob nem cáfol semmit, végül is akkor kellene egy főállású 24 órában dolgozó valaki, aki csak cáfolja a vele kapcsolatos híreket. Eddig a nők, akikkel április óta összepárosította a pletykasajtó, szinte egy héten belül cáfoltak valamilyen formában. Lehet, a Sean Penn is azt tartja, hogy inkább figyelmen kívül hagyja a marhaságot. Mindenesetre nem vet jó fényt Robra az egész hajcihő, mert ugyanúgy gyávának tartják, hogy nem vállalja fel a libucit. A libuci viszont szerintem rendesen profitál abból, hogy összehozzák Robbal. Lehet, Sean Penn mégis ezt akarja? Ha már a saját neve nem elég a lány szekerének futtatásához? Amúgy enek a pletyinek is van kiinduló alapja. Volt egy kép valami reklámstúdió vezetőjével, és a háttérben ott löbikéztek a várományos sztár-modellek.

November elején egy olasz zeneszerző készíttetett közös képet Robbal. Na, ekkor megint kezdődött. Merthogy az olasz homokos. És hogy Rob csak homokosok társaságában mutatkozik. És előjött megint Jarecki, párosítva a másik alakkal, akivel együtt fényképezkedett a filmmegnyitón. Merthogy az meg a hetvenes években cselekedett helytelenül, valami fiatal lányokkal kapcsolatos cirkusszal, meg szintén kábszerrel kapcsoaltos dologban. Azt senki nem mondja, hogy most kábítószerezne.
Mindenesetre a két alak, a Jarecki is meg a másik elég reputációval rendelkezik a filmiparban, és nem az első eset, hogy cirkuszos az élete valakinek arrafelé. Bár mindkettő párkapcsolatba él. Nem fiúval.
Nem mintha örülnék ezeknek az alakoknak Rob körül.

Visszatérve az olaszra. A Radaronline-nak két hét kellett ahhoz, hogy felfedezze, hogy a Gossipcop-on fellelhető hozzászólások alapján kiszerkesztheti magának a legdurvább dolgot, amit az elmúlt három évben olvashattam Robról.
Merthogy a kép felbukkanása után körülbelül egy nappal valaki megjegyezte, hogy ott hátul egy kézben valamilyen fehét valami látszik. Ami csak és kizárólag arra bizonyíték, hogy Rob drogozik. És ezt lehetett olvasni körülbelül a 14 000 hozzászólásból 10 000-ben. Hogy iszik, és drogozik, és hogy egy nagy paraszt, homokos, nőzik, megcsalta, megcsalja Kristent, és azért küldte le Kristen, mert állandóan kocsmába járna…(ha egyszer homokos, ugyan minek nőzik? Ja, bi...)
Nna, végül a cikk akasztott ki.
Merthogy ugye semmi konkrétumot nem írnak, csak


Robert Pattinson újabb kábítószerbotrányaTwilight star Rob Pattinson has found himself tied to another drug scandal as a new photo obtained by RadarOnline.com shows him happily posing near what appears to be a bag of mysterious white powder.
A Twilight sztárját, Robert Pattinsont újabb kábítószer botránnyal hozták kapcsolatba. Egy új fotón, amihez a Radaronline hozzájutott, látható, hogy boldogan pózol egy rajongóval, közel egy titokzatosnak tűnő fehér port tartalmazó tasakhoz.

The photo, posted on November 17 to the Facebook page of Hollywood composer — and Katy Perry BFF – Mario Fanizzi shows Fanizzi with a bleary-eyed Pattinson at an L.A. bash. In the background, unbeknownst to both, another individual is caught red-handed, passing a friend a small plastic baggie filled with unidentified white powder.

A fotón, amit november 17-én rakott fel "arckönyv" oldalára a hollywoodi zeneszerző – és Katy Perry barátja – Mario Fanizzi látható egy álmos szemű Pattinsonnal egy LA-ben tartott partin. A háttérben, tudtukon kívül egy személy látható, ahogy átad barátjának egy plasztikzacskót, amit ismeretlen fehér por tölt meg.

“What does that person have in their hand behind [Rob's] shoulder???” one commenter asked on a site that published the pic. Another accused, “Sorry but Rob looks … stoned in this pic!” Still others commented on how his eyes seemed “glazed over” and recalled reports just weeks ago that accused Pattinson of snorting a “white powder” in the VIP area of the Viper Room.

„Mi van annka a személyenk a kezébenRob vállánál?” – kérdezte az egyik kommentáló a képet publikáló oldalk egyikén. Egy másik pedig megállapította:
„Sajnálom, de Rob… olyan merev részeg ezen a képen!”
A többi kommnetáló azt taglalta a továbbiakban, hogy milyen üveges a tekintete, és felhozták az egy héttel azelőtti tweetet, amjiben az állt, hogy Pattinson fehér port szívott fel a Viper Room VIP részén.

The report, by Star magazine, accused Pattinson of going on a drug bender with gal pal Dylan Penn at the notorious rock club and in the Chateau Marmont hotel before heading back to his house with friends and an alleged drug dealer.

A Star magazin állítása szerint Pattinson drogos tivornyákon vett részt barátjával, Dylan Pennel egy közismert rock klubban és a Chateau Marmontban, mielőtt otthonába térve folytatta a murit barátaival, köztük egy állítólagos drog-szállítóval.

PHOTOS: The Sexiest Stars Involved In Cheating Scandals
Earlier this year, in April, he was allegedly caught smoking a joint at the Coachella Music festival with then-girlfriend Kristen Stewart.
And in 2009, Stewart was photographed rolling an alleged joint while out to dinner with Pattinson in Italy.

Ez év áprilisában pedig állítólag  Choacellán látták, ahogy elszívott egy marihuánás cigit az akkori barátnőjével, Kristen Stewart –tal.

This latest scandal will not come as good news to Pattinson’s team, who recently warned him to quit womanizing and partying and focus on his career, as Radar reported.
A source said at the time, “They really don’t want him throwing this opportunity down the toilet. … Frankly, everyone is worried he’s going to screw this up.”

Ez a lagutóbbi botrány nem jó hír Pattinson teamjének, akik ne régen figyelmeztették őt, hogy hagyja abba a nőzést és partizást és figyeljen inkább a karrierjére, mint ahogy arról a radaronline is beszámolt.

PHOTOS: Kristen Stewart’s Evolution From Tomboy To Scandalous Bombshell

After a bit of a career slow-down post-Twilight, Pattinson currently has two films in post-production and four more lined up for 2014 and 2015.

A Twilight utáni rövidebb szünetel után most két filmje van utómunkálatok alatt, és továbi négyben vállalt szerepet 2014 és 2015-re

Gondolom nem kell részleteznem, mennyi csúsztatás van a cikkben.
Ezzel nem azt mondom, hogy Rob szent. Feltételezem, hogy mint minden más a művészberkekben nem mentes a drogoktól. De az, hogy egy olyan kép és olyan kommentek alapján vádaskodjanak, amiknek köze nincs ahhoz, és bizonyíték nincs arról, hogy Rob mit csinált, ez az ami felháborít.
Ja, a VIP tweet – a twitterről csak annyit, hogy mióta gossipolok, annyi hamis tweet volt már, hogy ezt számba sem veszem.

A cikkhez tartozó kommentek között van ez:

Mario Fanizzi
Today, as i'm currently in Italy visiting my family, i came across some gossip articles regarding a picture taken with Rob Pattinson.

Ma, éppen látogatóban családomnál, találkoztam valami pletykahírrel a Rob Pattinsonnal készített közös kép kapcsán.

Rob Pattinson is an acquaintance, not my "Friend". We say hi to each others since we keep bumping into each others at the same places in LA. I took a picture with him for his resemblance with my classmate in high school.

Robert Pattinson csak ismerősöm, nem barátom. Köszönünk egymásnak, mivel elég sokszor egymásba botlunk LA-ban, ugyanazon a helyen. A képet azért készítettem vele, mert megdöbbentően hasonlít egy középiskolás osztálytársamra.

Im not Katy Perry BFF.

Nem vagyok Katy Perry barátja

that night, i talked to Rob, and he was not on drugs or under any sort of substance.
i have no idea what was happening in the background, i haven't seen any drug use, it was a pretty chill , calm night.

Azon az éjszakán beszélgettem Robbal, nem volt kábítószer és egyéb szer hatása alatt.
Fogalmam nem volt, mi történik a háttérben, nem tapasztaltam, hogy bárki is használt volna kábítószert, egy nyugodt, kellemes este volt.

Im emetophobic, a condition that prevents me from drinking alcohol or doing any kind of drugs, as my worst nightmare is vomiting, and i avoid anything that could make me sick.

Rettegek a hányástól, ez visszatart attól, hogy alkoholt fogyasszak, vagy bármilyen drogot használjak. A legrosszabb rémálmaim közé tartozik a hányás, ezért mindent kerülök, ami beteggé tehet.

to me that white thing looks like a piece of paper or a receipt. but it could really be anything. I doubt strongly that in a public environment, and with 2 people taking a picture, someone in the back was flashing drugs in the background.

Számomra egy papírdarabkának, vagy nyugtának tűnik a szóban forgó valami, de valójában bármi lehet. Eléggé kétségbe vonom, hogy egy nyilvános helyen, amikor 2 ember éppen fényképezkedik, valaki a háttérben éppen droggal szórakozna.

I had no idea that posting a picture on my profile, this one would go worldwide, as i thought it would stay in my circle of friends. I guess I've been too naive, and Facebook is not so safe and protected. Lesson learned.

Fogalmam nem volt arról, hogy ha kiteszek egy képet a saját oldalamra, az körbeszáguld a hálón. Azt gondoltam, csak a barátaim között marad majd. Úgy hiszem, neív voltam, és az arckönyv nem olyan biztonságos és védett hely. A leckét megtanultam

ezzel a hozzászólással szintén vannak fenntartásaim, mert egyrészt, a neten annak az arcát veszem fel, akiét akarom, másrészt meg kétszer is szerepel a hozzászólások között, fél nap különbséggel. (Ez utóbbi ültette el bennem a gondolatot, hogy nem valós a hozzászólás.)
Másrészt meg, hát na… mit tudom én, nekem kicsit gyanús.


Szóval, ezek forognak bennem.
Nap mint nap olvasom a hozzászólásokat, és megdöbbentő, hogy egy hírhez kapcsolódóan akár 30 000 hozzászólás születik a gossipcopon, annak a fele Robot gyalázza, a másik 40 százaléka Kristent, a maradék próbálna normális lenni, de a hülyék miatt mindig alászaladnak a végtelen vitáknak, és csak további gyalázgatás a vége.

Szóval és tettel, én még mindig nagyon kíváncsi vagyok arra, mi történik Robbal. Szeretem, ha híreket, képeket kapunk róla.
De ezt inkább már be kellene rekeszteni és nem hagyni kommentelni az ilyen fekete lélekkel bíró egyéneket.

Morgás vége....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése