Költözés

A blogger új irányelvei miatt, ha netán bezárják a blogot - ami elképzelhető egyik-másik videó, ileltve kép miatt, a blogot átköltöztettem a wordpressre
https://twmmyforditasai.wordpress.com/
címre.

2014. április 22., kedd

New Moon Japán


What is your favorite scene in New Moon?

Umm, I really like the scene where Bella confronts Jacob about why he hasn’t been hanging out with her, when he first reveals that he’s a werewolf. That is a cool scene. In the rain. I thought that was really great.

Melyik a kedvenc jeleneted a New Moonban?

Umm, nagyon szeretem azt a jelenetet, ahol Bella szembesül Jacobbal, hogy miért nem volt vele, amikor Jacob felfedi előtte, hogy farkasember. Az egy jó jelenet. Az esőben. Azt nagyszerűnek találtam.

How about the scenes you appear in?

Probably the staff in Italy. I mean, it was so different to anything I’d done in the series. And it seems so huge, there were so many extras and the set was massive. It seemed very exciting in those days.

Mi van azokkal a jelenetekkel amikben te is benne vagy?

Valószínűleg az olaszországi jelenetek. Az sokban különbözött attól, amit addig csináltam a sorozatban. Az egész óriási volt, sok extrával és egy masszív díszlettel. Nagyon izgalmas volt.

What if you are in a forbidden love?

Ohh definitely, I think it’s very exciting, but after a while, if it’s just constantly like that, it’ll get annoying after a while.

Mi van, ha tiltott szerelemben vagy?

Ohh igen, szerintem az nagyon izgalmas, de egy idő után, ha csak az van, akkor bosszantóvá válna a dolog.

So you are not logical but emotional?

No, I don’t think logically at all. And my emotions don’t even make sense to me. At all.

Szóval nem logikusan gondolkodsz, hanem az érzelmeidre hallgatsz?

Nem, egyáltalán nem gondolkodok logikusan. Az érzelmeim pedig még előttem sem tiszták. Egyáltalán nem.

What do you think of Jacob?

No, I’ve always been on Jacob’s side. I can’t understand why, but you know, that’s the horrible thing about loving someone, you know, there’s a line in the movie where Bella’s dad says 1:33 you learn to love what’s good for you(??). That’s a very powerful line.

Mit gondolsz Jacobról?

Nem, mindig is Jacob oldalán voltam. Nem értem miért, de, ez a szörnyű abban, ha szeretsz valakit, van az a sor, amit Bella apja mond a filmben, hogy megtanulod azt szeretni, akire szükséged van (ez nem biztos...). Ez egy nagyon erős sor.

What is your weakness?

I am kind of scared of the dark. Yeah. I don’t know why. Always, since I was a kid. But I pretend now that I’m not. I always kind of have been. But other than that, terrified of dying. That’s one major issue. Especially painfully.

Mi a gyengeséged?

Félek a sötétben. Igen. Nem tudom miért. Gyerekkorom óta. De most már úgy teszek, mintha nem félnék. Mindig is ilyen voltam. De ezen felül, félek a haláltól is. Ez egy komoly dolog. Főleg a fájdalmas haláltól.

Are you scared of going to a doctor?

I’m scared of going to a doctor, because I think they’re always gonna say there’s more wrong with me than what I think is wrong with me. So that’s my fear there. That’s because I never go to the dentist, cause I always feel like you know you have one problem here, you need to get this one thing fixed and you got there, and you’re like uhh you need to get the whole lot out, all of them out. They’re like ’oh you need to go to the dentist, you need your leg amputated’.

Félsz orvoshoz menni?

Félek, mert mindig azt hiszem, hogy azt fogják mondani, sokkal több bajom van, mint amire én gondoltam. Ez az, amitől félek. Ezért van az is, hogy soha nem megyek fogorvoshoz, mert mindig úgy érzem, hogy van az az egy fogam, amivel problémám van, aztán odamész és kiderül, hogy az egész rossz, az egészet ki kéne venni úgy ahogy van. Olyan az egész, mintha amikor a fogorvoshoz mész, az egész lábadat amputálni kellene.

What is the difference before and after Twilight? For example, have you made lots of new friends?

I’ve always had the same friends, I mean I’ve had the same friends for years. Since I was about 12. Nothing changed, other than you have ton more experiences, I do a lot more travelling, it’s interesting, you kind of I’ve just never ever would have seen myself being in a position I’m in now, like two years ago, at all. I had no money, I was like just doing nothing in London. I mean I was kinda doing tiny little jobs, acting jobs, and this has all happened so quickly, so quickly. And that’s, you know. I’ve never ever, ever saw this coming. People don’t even wanna do auditions with me right now, like two years ago, and suddenly everything turns around. It’s interesting thing on seeing how the world works in mysterious ways, and just totally turn around. You wake up one day and suddenly you’re this big movie star. Okay.

Mi a különbség Twilight előtt és után között? Például, szereztél sok új barátot?

Mindig is ugyanazok voltak a barátaim, már évek óta. Nagyjából 12 éves korom óta. Semmi nem változott, azt leszámítva, hogy sokkal több minden történt, sokkal többet utazok. Érdekes, mert soha nem láttam magam ilyen helyzetben mint most vagyok, két éve még nem volt pénzem, csak úgy voltam és nem csináltam semmit Londonban. Volt persze néhány kisebb munkám, színészi munkám, aztán ez történt gyorsan, nagyon gyorsan. És ennyi. Soha nem láttam ezt jönni. Most az emberek nem is akarnak meghallgatásra menni velem, nem úgy mint két éve, és hirtelen minden megfordult. Érdekes látni, hogyan milyen titokzatos módon működik a világ, ahogy a feje tetejére áll. Egy nap felébredsz és te vagy a nagy filmsztár. Oké.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése