Költözés

A blogger új irányelvei miatt, ha netán bezárják a blogot - ami elképzelhető egyik-másik videó, ileltve kép miatt, a blogot átköltöztettem a wordpressre
https://twmmyforditasai.wordpress.com/
címre.

2014. május 8., csütörtök

Guy Pearce és Rob Pattinson a RoverbenRP: Cause I believe in God and I know him and he believes in God and there’s no harm anyone would see me come to. And I believe in it.
GP: You look at the harm you’ve come to and where is Henry?
RP: Waiting for me.
GP: He’s not waiting for you.
RP: Yes he is.
GP: No, he is not. I tell you what God’s giving ye. He’s put a bullet in you. And he’s abandoned you out here to me and feels nothing for you. And couldn’t give a fuck if you burn tomorrow. God gave you a brother who’s not waiting for you. He gave you a brother who’s not even thinking about you right now. Just because you and him came out of the same woman’s ... . The only thing that means anything right now is that I’m here and he’s not. You’re brother left you to die. That’s what people do. You don’t know how to fight, your death’s gonna come soon.

RP: Mert hiszek Istenben és ismerem őt, és tudom, hogy ő is hisz Istenben és senki nem akarja, hogy bántódásom essen. És én hiszek ebben.
GP: Nézd meg mi történt veled és hol van most Henry?
RP: Vár rám.
GP: Nem vár rád.
RP: De igen.
GP: Nem, nem vár. Elmondom mit adott neked Isten. Egy golyót a testedbe. És itthagyott nekem és semmit nem érez irántad. És le sem szarja, hogy holnap megégsz-e. Isten adott neked egy testvért, aki nem vár rád. Adott neked egy testvért, aki még csak nem is gondol rád. Csak azért, mert egy anyától származtok. Az egyetlen dolog ami most számít az az, hogy én itt vagyok, ő pedig nem. A testvéred itt hagyott, hogy meghalj. Ezt szokták tenni. Ha nem tudod, hogyan harcolj, hamar meg fogsz halni.

-leánygyermek-

1 megjegyzés: