Költözés

A blogger új irányelvei miatt, ha netán bezárják a blogot - ami elképzelhető egyik-másik videó, ileltve kép miatt, a blogot átköltöztettem a wordpressre
https://twmmyforditasai.wordpress.com/
címre.

2014. október 24., péntek

New Moon Robert GMTV


És, hogy teljes legyen az élvezet, orosz felirat... ha már a fiatalkorú oroszul tanul.

I: So. The second in the Twilight series, New Moon – vampires, monsters and first loves. Marvelous.
RP: Glad to hear it.
I: Did you enjoy making it?
RP: No, I did. This one was really great. There was kind of, everyone was so relaxed, no one was caring about the casting anymore cause the first one’s been successful and Chris is great, he’s very calm.
I: Chris the director?
RP: Mm-hm. Everyone hadn’t seen each other for ages, so they weren’t sick of each other all the cast, so it was nice. And I hadn’t worked for so long as well as I was so desperate to work and the second book was always my favourite one, so all the pieces fell into place.
I: I assumed that you run off all these films one after the other.
RP: We did after that. We’d done the second and third very close to each other. The third one is finished now as well.
I: Oh really?
RP: Yeah.
I: We’re talking about that next week of something.
RP: Pretty much, yeah. It’s ridiculous. It’s a thing that within a year, of the first one coming out we filmed two sequals and the second one is already coming out next week. It’s coming out exactly on the same date.
I: Presumably cause it’s so huge. It is massive, isn’t it?
RP: hebeg-habog
I: It is, I tell you so. It is, I can tell you it is massive. Now and there’s lot’s of loss in this one and I’ve noted down a few of them, letting the wolf out the bag, I quite like that one. This one focuses on Bella though being torn between two loves, really. Between you, Edward the vampire, and I don’t think I’m letting any cat out of the bag, or wolf out of the bag if I say that Jacob, who is also something of a not quite human.
RP: Yeah, he’s probably in a trailer.
I: So that’s what it’s all about, isn’t it? Who do you think is best for Bella? Can you answer that?
RP: Yeah, it’s always gonna be difficult, cause I’ve always had the opinion that any relationship which kind of alienates the couple from everyone else just because of how obsessed they are with each other, I’ve never liked that. I remember when I was in school and teenagers would fall in love with each other and everything else would drop away, they wouldn’t have any friends or anything, I’ve always been very anti- that. And that Edward Bella relationship is very kind of like that.
I: Coinsilier (??? 2:31) isn’t it? Well it makes it very difficult if one of you is a vampire, but…
RP: Yeah, you can’t really hang out with that many people, you can’t have like double dates and stuff.
I: Some biting are quite hard as well. Going on holidays together. An incredible stunts in this one as well. I spent most of the time thinking I want to be a vampire and then I changed my mind when they never sleep, and I kept on forgetting about the fact that they never sleep, which would be really irritating. Talk about the stunts first of all, did you do any of them yourself?
RP: I did a few. No, I did quite a lot in this one actually. I always forget, on the first one I got injured on the first shot of the first day, so I didn’t do that many stunts on it, but this one, I had a big fight with a seven-foot tall body-builder, which was fun. But I’ve always just getting beaten up, so I didn’t have any finesse (?? 03:23) or anything.
I: Which reminds me, you mean another vampire?
RP: Another vampire, yeah, he wasn’t literally a body-builder.
I: Yeah, I know, I just wanna trying to think which one you had, cause you had quite a lot of fight. Would you want to be a vampire? In any way, shape or form, I’m not talking about the ---
RP: No, I don’t think so. I think no. I don’t think there’s anything appealing about it at all.
I: Wow, you’re being fast! (asszem)
RP: Well, yeah.
I: Being able to run up trees.
RP: That would be, yeah. I mean, I wish I could run like I could a few years ago, it is annoying to know I haven’t run even for a bus recently, but I don’t know. I’m so kind of sick of my own phalid (???4:03), grey complection all the time, kind of, looking like a dead anyway. I would hate to have, having that make up put on like every single day, someone when as soons as it gets taken off, they’re like ’oh you do look normal, you look healthy now, you look so much better without it on’, and it’s true. It’s so depressing you have to put on this stuff and you’re like a freak all the time.
I: What is it, just w--- pale makeup, I’m assuming?
RP: Yeah, it’s a kind of, I assume some very technical white makeup.
I: And presumably contact lenses, cause you got bright blue eyes, but of course you’ve got kind of orange-y, verging on red.
RP: Yeah. It kind of transferring from when you’re hungry, then much more burgundy.
I: Yes. More blood coloured perhaps. Yes.
RP: Red. Waiting.

GMTV Part 1 hun
I: Szóval. A második s Twilight sorozatban, a New Moon – vámpírok, szörnyek és első szerelmek. Csodálatos.
RP: Jó ezt hallani.
I: Élvezted a forgatást?
RP: Igen, élveztem. Ez nagyon jó volt. Mindenki nyugodt volt, senki nem aggódott a szereplők miatt, mert az első annyira sikeres lett és Chris is nagyszerű, nagyon nyugodt.
I: Chris a rendező?
RP: Mm-hm. Senki nem látta a másikat már régóta, így senkinek nem volt elege senkiből, szóval ez jó volt. És már régóta nem dolgoztam, nagyon vártam arra, hogy a második könyvön dolgozzunk, mert mindig is ez volt a kedvencem, minden összeállt.
I: Azt hittem, hogy egyszerre forgattátok az összes filmet.
RP: Azután igen. A másodikat és a harmadikat nagyon hamar forgattuk egymás után. Már a harmadik is készen van.
I: Igazán?
RP: Igen.
I: Lehet, hogy jövő héten már arról fogunk beszélni.
RP: Igen, szinte olyan. Nevetséges. Egy éven belül azután, hogy az első kijött, már le is forgattunk két részt és a másodikat a jövő héten bemutatják. Pontosan azon a napon, mint az elsőt.
I: Valószínűleg azért, mert akkora nagy dolog. Masszív, nem igaz?
RP: hebeg-habog
I: Az, nekem elhiheted. Masszív. Ebben a részben sok jó beszólás van, néhányat fel is jegyeztem, kiengedni a farkast a zsákból, az tetszett a legjobban. Ez a rész leginkább Bellára fókuszál, aki két szerelem között gyötrődik. Közted, Edward a vámpír, és nem hiszem, hogy bárkit is meglepek ha elmondom, hogy Jacob között, aki szintén nem teljesen ember.
RP: Igen, lehet, hogy a bemutatóban is benne van.
I: Szóval erről szól, nem igaz? Szerinted ki a jobb Bella számára? Tudsz erre válaszolt adni?
RP: Igen, ez mindig is nehéz lesz, mert mindig is azon a véleményen voltam, hogy bármilyen olyan kapcsolat, ami teljesen elidegeníti a párt mindneki mástól csak azért, mert annyira megszállottjaik egymásnak, azt soha nem szerettem. Emlékszem, még az iskolában, amikor a tinédzserek állandóan szerelembe estek és ejtettek maguk körül minden mást, nem foglalkoztak a barátaikkal meg semmivel, és én mindig is ellene voltam ennek. Edward és Bella kapcsolata ráadásul ilyen.
I: Nos, az nehezíti a dolgokat, ha az egyik még egy vámpír is.
RP: Igen, akkor tényleg nem lóghatsz annyi mindenkivel, szó se lehet páros randikról.
I: Néhány harapás is igen nehéz. Vagy nyaralni menni. Fantasztikus kaszkadőrmunkák vannak ebben a részben. Szinte egész idő alatt arra gondoltam, mennyire lennék vámpír, de aztán meggondoltam magam, mert a vámpírok soha nem alszanak és ezt állandóan elfelejtettem, pedig az nagyon irritáló lenne. De beszéljünk előbb a kaszkadőrmunkákról, te csináltad a saját részedet?
RP: Néhányat igen. Nem, ebben egész sokat csináltam. Mindig elfelejtem, az első volt az, ahol már az első napon az első felvételen megsérültem, szóval azon nem csináltam annyit, de ebben volt egy nagy csatám egy hét láb (sok méter) magas testépítővel, ami jó móka volt. De mindig csak engem vertek el, szóval nem volt számomra olyan komoly.
I: Az egy másik vámpírral volt, ugye?
RP: Egy másik vámpírral, igen, nem szó szerint egy testépítővel.
I: Igen, azt tudom, csak próbálom felidézni, hogy melyik is volt az, mert elég sok küzdelmed volt ebben. Szeretnél vámpír lenni? Bármilyen formában, bármilyen módon?
RP: Nem, nem hiszem. Nem látok benne semmi vonzót.
I: Jó gyors lennél pedig!
RP: Nos, igen.
I: Csak úgy fent lehetnél a fákon.
RP: Az igen, jó lenne. Bárcsak úgy tudnék futni, mint tudtam pár évvel ezelőtt, szörnyű belegondolni, hogy az utóbbi időben még csak egy busz után sem futottam. De nem tudom. Már annyira elegem van abból, hogy állandóan sápadt, szürke a képem, mindig úgy nézek ki, mint egy hulla. Miután minden nap az a smink van rajtad, aztán ha egyszer végre nincs, akkor mindenki azzal jön, hogy ’Oh, most normálisan nézel ki, sokkal egészségesebbnek tűnsz, sokkal jobban nézel ki nélküle’, és ez igaz is. Annyira depresszív hatású, hogy mindig rajtad kell lennie és olyan vagy, mint egy rém.
I: Gondolom ez csak egy ilyen fehér-sápasztó smink?
RP: Igen, valamilyen technikai fehér smink.
I: És valószínűleg kontaktlencséd is van, mert kék szemeid vannad, meg persze narancsos-pirosas, szinte vörös.
RP: Igen. Átváltozik, amikor éhesek vagyunk, akkor sokkal inkább burgundy-féle.
I: Igen. Sokkal vérszínűbb talán. Igen.
RP: Vörös. Várakozás.


Na jó, folyt köv...

-twmmy-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése