Költözés

A blogger új irányelvei miatt, ha netán bezárják a blogot - ami elképzelhető egyik-másik videó, ileltve kép miatt, a blogot átköltöztettem a wordpressre
https://twmmyforditasai.wordpress.com/
címre.

2014. december 5., péntek

WFE interjú


RP: When you're working on a franchise and stuff, you know there are so many other factors, like there are so many different apartments of the studio who are looking at what you're doing and have a significant say in what you're doing, like the publicity depatment has a say in what you're doing in a scene and it's like 'excuse me!' like you're just. And it only happens after you've done three of them when you think you get more power as an actor, but you get less and less and less. But when you start doing, when there's gonna be no sequal, it's, you just get people who are the best at their jobs and you tell them I want you to do your best work in a creative way, it's a nice feeling.

On playing Jacob Jankowski in WFE

RP: If you're trying to play someone who's genuinely a good guy, it's quite hard. For a 24-25 year old guy, or maybe 23, however old he is, he knows himself so well, and he has very strict ideas of what's right and wrong and he's so firm in his believes about things. And especially after having a massive shake up in your life, and he's still incredibly strong about it.

On the challenges of vampire make-up

RP: For one thing in the Twilight movies you can't smile, cause you look like a complete freak, cause if you move your face too much, I learned that from the first one, it's consistently turn it down, turn it down! It's like I don't make any expressions what so ever. And it's funny cause I got the make-up artist from Water For Elaphants, Jean Black (??) who's amazing, I wanted her to be on Breaking Dawn afterwards. So the make-up in Breaking Dawn is much-much better and lighter, and it kind of and I can actually do all the stuff in the final Twilight movie.

On the leaked Breaking Dawn photos

RP: These stupid idiots, like, just to show it for themselves. I'd understand more if they were selling these stuff, but just like messing the whole thing up, I just, especially when I was working on it for like eight months, and it's like the whole point is revealed, there's been no paparazzi, everyone's been so careful the whole time, like everyone was checking in their phones and things, and then these idiots, you're just like did you feel really great?
I: Is that how they got the photos, they hacked in?
RP: Yeah. And it's like, I hope they get punished severly.

RP: Amikor egy franchise-on dolgozol akkor annyi más tényező is van, a stúdió összes osztálya azt nézi, hogy mit csinálsz, és bele is szólhatnak, például a reklámosztály megmondhatja hogy mit csinálj abban a jelenetben, mire te csak annyit tudsz mondani, hogy 'Tessék?'. És ez csak azután történik meg, hogy már három filmet megcsináltál, és azt hinnéd hogy színészként egyre több hatalmad van, de igazából csak egyre kevesebb és kevesebb lesz. De amikor olyan filmet csinálsz, aminek nem lesz folytatása, akkor csak összeszedet azokat, akik a legjobbak a munkájukban, és azt mondod nekik, hogy azt akarod, hogy a legjobbat nyújtsák persze kreatív módon, akkor az egy jó érzés.

Jacob Jankowski eljátszásáról

RP: Ha olyan valakit játszol aki igazán jó, az elég nehéz. Egy 24-25 éves srácnál, vagy 23, akárhány éves is, mégis annyira jól ismeri magát, pontosan tudja, hogy mi jó és mi nem, és nagyon szigorúan hisz is ezekben a dolgokban. Főleg azután, hogy ilyen masszív helyzetbe hozta az élet, mégis nagyon szigorúan kitart az elvei mellett.

A vámpír-smink kihívásairól

RP: A Twilight filmekben nem tudsz mosolyogni, mert úgy nézel ki, mint egy őrült, ha mozgatod az arcodat, ezt megtanultam az első részből. Mindig azt mondom, ha meglátom, hogy kapcsoljátok ki, kapcsoljátok ki! Mintha nem lenne semmilyen kifejezésem. Vicces, mert az volt a sminkesem, aki a WFE-ben is, Jean Black (??), aki nagyon jó, és őt akartam a Breaking Dawn-ba is. De a Breaking Dawn-ba már sokkal-sokkal jobb és könnyebb, és az utolsó Twilight filmben már lehet is csinálni valamit.

Az ellopott Breaking Dawn-os képekről

RP: Ezek az idióták, és csak azért, hogy maguk között mutogassák. Ha legalább eladnák, talán jobban megérteném de csak elrontják a dolgokat, és főleg azután hogy legalább nyolc hónapot dolgoztál ezen, és az egész lényege így sokkal hamarabb kiderül. Pedig még nem volt paparazzi sem, mindenki nagyon óvatos volt egész idő alatt, mindenki figyelte a telefonját meg ilyenek, aztán ezek az idióták – csak annyit lehet mondani hogy akkor most jól érzitek magatokat?
I: Így kerültek ki a képek?

RP: Igen. Remélem keményen megbüntetik őket. (nevet)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése