Költözés

A blogger új irányelvei miatt, ha netán bezárják a blogot - ami elképzelhető egyik-másik videó, ileltve kép miatt, a blogot átköltöztettem a wordpressre
https://twmmyforditasai.wordpress.com/
címre.

2012. május 26., szombat

Pierre-Ange Le Pogam a Cosmopolis forgalmazója magasztalja Robert PattinsontFranciáról angolra

The movie just got screened for the press, did you get any reactions yet?

I did and so far I only got compliments for David Cronenberg on the movie. A lot of people were thrilled to finally discover the movie. I read an article in a daily newspaper that David will be the winner of the ceremony by K.O. It’s a phrase that’s delightful to hear even if I saw other movies at Cannes that are really good and on a high level. We know that Cosmopolis is a big movie that is extremely contemporary and modern. I told you when we saw each other a few days ago, I recommend everyone to go see it because it has not only a great director and a strong subject but it’s also Robert Pattinson and the other actors that give everything they’ve got, and who act on an amazing level.

A little word about Robert Pattinson, he’s attracting all the attention today and he took a lot of risks by working with David Cronenberg. Do you think he succeeded on his big break since Twilight and that he became a credible actor when it comes to cinema?

It’s obvious that he’s a big start when you see the crowds he draws in on the croisette. He’s a huge star but he’s incredibly serious, an extraordinary movie fanatic and he’s incredibly intelligent compared to the image the media tried to paint him with for a few yers now. He’s such a wonderful boy, he’s a movie star in the popular cinema for sure but he belongs in the auteur cinema too, in such a natural way. He’s an amazing guy! He has looks that help him become an actor but he uses them, put them on a different level. It’s all about his spirit, his heart and the emotions he has that talk and express themselves in this movie. He doesn’t show off/uses his looks. He’s really, really good.

Angolról magyarra
Szép is a nyelvtudás a világon

A filmet épp most mutatták be a sajtó számára. Kapott már valamilyen reakciót?

Igen, és eddig csak dicséretet kaptam David Cronenberg számára a filmről. Sok embert lenyűgözött, hogy végre láthatta a filmet. Olvastam egy cikket egy napilapban, amely szerint David nyeri a versenyt, kiütéssel. Ez nagy szó, amelyet jó hallani, még akkor is, ha láttam más filmeket Cannes-ban, amelyek nagyon magas színvonalat képviselnek. Tudjuk, hogy a Cosmopolis nagy film, elképesztően kortárs és modern. Mondtam magának, amikor pár napja találkoztunk, hogy ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg. Mert nem csak nagy rendező rendezte, és erős tartalma van, hanem szerepel benne Robert Pattinson és sok más színész, akik szintén beleadnak mindent, amit csak lehet és csodálatosan szerepelnek.

Ejtsünk pár szót Robert Pattinsonról. Ő kapja az összes figyelmet ma, és nagy kockázatot vállalt azzal, hogy David Cronenberggel dolgozott. Gondolja, hogy sikerült az Alkonyat óta túllendülnie önmagán, és hiteles színésszé vált, ha a mozivászonról van szó?

Egyértelmű, hogy erősen kezdett, ha a vörös szőnyegre vonzott tömegeket nézzük. Nagy sztár, de egyszerre elképesztően komoly is, elképesztően nagy mozirajongó és lenyűgözően intelligens, szemben azzal, hogy a média milyen képet próbált róla festeni néhány évvel ezelőtt. Nagyon remek srác, mozisztár a populáris kultúrában, de egyszerre tartozik a művészfilmekhez is, nagyon természetes úton. Tényleg lenyűgöző ember! Olyan a külseje, ami segíti abban, hogy színészkedni tudjon, de a külsejét fel is tudja használni, más szintre tudja helyezni. Az egész a szelleméről szól, a szívéről és az érzelmekről, amit kifejez a filmben. Nem vág fel, nem használja ki saját magát. Nagyon, nagyon jó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése