Költözés

A blogger új irányelvei miatt, ha netán bezárják a blogot - ami elképzelhető egyik-másik videó, ileltve kép miatt, a blogot átköltöztettem a wordpressre
https://twmmyforditasai.wordpress.com/
címre.

2013. január 15., kedd

Interview Magazine 2008

Mivel a mai posztban 2008-as képeket tettem ki a Pub-ban, úgy gondoltam, érdemes a riportok terén is visszatekintenünk egy kicsit. Főleg, hogy ugye réges-régi anyaoldalunk bezárt és már a gugli sem találja meg. Ezért aztán az ott felhalmozott tudás szőrén-szálán eltűnt.
Mivel Robunk ebben az évben eltűnik nagyrészt szemünk elől, időszerű lesz feleleveníteni, hogy miért is kedveltük meg Őt.

Michael Martin interviewed Robert APttinson for the October 2008 issue of Interview MAgazine with James Franco on the cover). Here’s the article:
– Alert the tabloids: Harry Potter actor linked to drug house! Twenty-two-year-old Robert Pattinson fondly recalls his time living in a “cool little ex-crack den” in London with best friend Tom Sturridge. He’s joking (we think) about their bad behavior as struggling young actors. “We spent the better part of a year just getting drunk every night,” Pattinson admits. “I don’t know if that counts as ‘struggling.’” After the debauchery ended, Pattinson co-starred as Cedric Diggory in two Harry Potter movies. A former child model–he posed professionally from ages 12 to 15 (“when I stopped looking like a girl”)–Pattinson has been dubbed “the next Jude Law” in the British press. “I don’t really see the similarity,” he says. One opportunity to break out comes via next year’s Little Ashes, a Spanish drama in which Pattinson stars as the young Salvador Dali. But first, there’s the vampire thriller Twilight, based on the popular teen books, in which Pattinson plays Edward, a 108-year-old bloodsucker in love with a high school girl. Horror fans are already stalking him. “It’s funny,” Pattinson says, “because teenage girls would say,’ Oh my God, you’re Cedric!’ It switched in a week to ‘Oh, my God, it’s Edward!’ Allegiances change to freely in the teen-girl world.”

Michael Martin 2008 októberében készített interjút Robert Pattinsonnal az Interview Magazine számára (James Franco-val a címlapon). Itt van a cikk:
Riadó bulvárlapok: a Harry Potter színészt kapcsolatba hozták egy drog házzal! A 22 éves Robert Pattinson szívesen emlékszik vissza arra az időre, amikor Londonban legjobb barátjával, Tom Sturridge-vel lakott. Viccelődik (szerintünk legalábbis) a rossz magaviseletükről, amikor még küzdő fiatal színészek voltak. „Az év legnagyobb részét azzal töltöttük, hogy minden este berúgtunk,” vallja be Pattinson. „Nem tudom, hogy ez 'küzdelemnek' számít-e.”
Miután a dorbézolásnak vége lett, Pattinson mint Cedric Diggory szerepelt két Harry Potter filmben. A korábbi gyerek modell – 12-15 éves kora között hivatásosan modellkedett („mikor már nem úgy néztem ki, mint egy lány”) - Pattinson a brit sajtó által el lett könyvelve, mint a következő Jude Law. „Nem igazán látom a hasonlóságot,” mondja. A következő lehetőség jövőre lesz a Little Ashes című spanyol drámával, melyben Salvador Dali-t játssza. De előbb itt van a vámpír krimi Twilight, ami az azonos című népszerű tini-könyv alapján készült, amiben Pattinson egy 108 éves vérszívót alakít, aki beleszeret egy középiskolás lányba. A horror-rajongók már most a nyomában vannak. „Vicces,” mondja Pattinson, „mert a tini lányok azt mondták 'Oh, te jó ég, te vagy Cedric!' Most egy hét után ez átváltozott 'Oh, te jó ég, te vagy Edward!' A hűség túl gyorsan változik a tinédzser lányok világában.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése