Költözés

A blogger új irányelvei miatt, ha netán bezárják a blogot - ami elképzelhető egyik-másik videó, ileltve kép miatt, a blogot átköltöztettem a wordpressre
https://twmmyforditasai.wordpress.com/
címre.

2012. augusztus 12., vasárnap

Robnak detoxot javaslunk

Na, jó... Én komolyan nem akarok sem vitatkozni, sem ellenkezni senkivel. Az interneten jártomban-keltemben a mostani Kristen-Rupert fényképek tükrében azért úgy döntöttem, ezt a kis irományt megosztom veletek Már csak azért is, mert mindig kapok a fejemre, képemre a Kristen rajongóktól. Úgy tűnik, nem csak az én véleményem az, ami,  más is úgy érez majdnem úgy, ahogy én. Mondom, nem én írtam, csak lefordítottam.
Szóval,
ez az eredeti

És ez a fordítás


Robert Pattinson detox-ál – méregtelenít (elvonón van) – az 'embereinek' segíteniük kellene


Csodálkozom, vajon ennyi évvel azután hogy Rob-ot terrorizálta és zavarba ejtette Kristen, a belső köréből még senki nem beszélt vele ésszerűen, nem küldte terápiára, nem avatkozott közbe, KSA (Kstew Anonymous), vagy VALAMI. Felismerve azt, hogy Kristen fortélyos és számító, megértem, hogy a barátai (mint például Tom Sturridge, aki nem nagyon rajongott KS-ért eleinte, egészen addig nem, míg szerzett neki egy szerepet az Úton-ban...), és családja elé került. Bájos és rajongónak tűnik, de amikor nem látja senki, szabadjára engedi valódi természetét... majd talk showkon és interjúkon kegyesen leereszkedik Rob-hoz. Kétségkívül, az hogy így leszólhatja azt a srácot, akiért rengetegen rajonganak, erőteljessé és jobbá teszi. Ez sokakat felbőszíti, akiknek el kellett ezt tűrniük az évek során. Rob felmérgesedik, de ez csak egy percig tart, majd megbocsát a lánynak, újra és újra.

Úgy hiszem ez egy függőség, ami miatt Rob még mindig vágyódik ezután a lány után, aki életének egy tartozékává vált köszönhetően a folytatódó Twilight Sagának. Még most is, amikor már nyilvánvaló, hogy sokkal jobban el van a hátán lógó majom nélkül, a függőség, a természete, hogy segítsen, és ne bántson meg másokat – könnyen újra zátonyra futtathatja. Kristen úgy tűnik, beleszőtte magát Rob életének minden részletébe, hogy biztosítsa hogy ténylegesen ott van... így például Rob legjobb barátja, Tom részt fog venni az Úton című film premierjein és paritjain. Nagyon faszás kis terv. Túszként tartja Rob kutyáját és közös felügyeletet akar. És most jön az új Twilight promó... Mind visszatartjuk a lélegzetünk. Imádom Rob-ot, de egy balek, akit könnyű elnyomni. Mindenkit véleményét megkérdezi. És ezért van szüksége az embereire, hogy megerősítsék az elhatározását. Semmi kétség, Kristennek ott vannak a közös ismerőseik, kéri őket hogy biztassák Rob-ot hogy visszafogadja, azt hangoztatván, „Mennyire sajnálja ami történt, hogy fáj neki mindez (az élet utánozza a művészetet), és hogy megtanulta a leckét”, blah... személy szerint egy szavát nem hiszem. Remélem hogy Rob az, aki megtanulta a leckét. Ez a lány olyan mint egy medúza, állandóan változtatja az alakját, hogy jól illeszkedjen az adott pillanatnak megfelelően.

Úgy hírlik, hogy 'Mindent rosszul csinálok kisasszony' egy olasz rendező barátjának a házában bújdosik. Ha ez igaz... adva efféle hajlamát, és ahogy a múltban ügyködött, fogadni mernék, hogy ez csak egy trükk, hogy Rob megint féltékeny legyen. Robert folyamatosan manipulálva volt a lány által, ő pediig túl kedves ahhoz, hogy ezt észrevegye, míg mi sokan összeszorítjuk a szájunkat. És megint csak, hol vannak a barátai és az emberei. Annyira elvarázsolta őket ez a sztármánia, hogy Kristen a partnere egy filmben, hogy azt már nem látják mi a legjobb a számára? Ha az én közeli barátom lenne, nem maradt volna, mivel már rég lehúztam volna az álarcot a lányról.
Most még lehet hogy nem tudja elképzelni az életét Kpoo nélkül, elvégre elég régóta megy már ez – de majd jobb lesz, sokkal jobb. Kívánom, hogy meglegyen az ereje hogy végigmenjen a nehézségeken. Azt mondják, a szerelem és szenvedély olyan mint a drog – hasonlítsuk ezt a herionról való leszokáshoz. Függő vagy, és nagyon akarod. Beteg vagy nélküle, pedig annyira nem tesz jót. Maradj távol. Vagy ess vissza a régi szokásaidba. Ha ezt megteszed, csak rosszabb lesz.

Rob emberei, barátai és családja – beszéltetni kell, ki kell engednie a gőzt olyanok között, akik finom szeretetükkel irányítani tudják. Olyan mint egy alkoholista, józanságának első hetében. Mielőtt kiöntik nekik az italt, felhívják a támogatójukat, aki emlékezteti őket, mennyire jobb lesz nekik anélkük. Mielőtt felveszi a telefont az éjszaka közepén, vagy válaszol egy KS-től jött üzenetre, fel kell hívnia, vagy írnia kell valaki másnak. Erős támogatásra van szüksége.

A leánynak nincsenek barátai, eltökéleten vissza akarja kapni Rob-ot. Biztatni kell a fiút, hogy szerezzen egy új kutyuskát és vágja el a köteleket, csinálja végig a promókat és legyen szakszerű. A lánynak csábító ereje van és beágyazódott Rob bőre alá. Azokra van szüksége, akik tényleg gondoskodnak róla, és hogy védő játékosként szerepeljenek.

Talán ha Rob úgy néz Kstew-ra, mint egy csinos kis szörnyre, akkor meg tudja törni az átkot. A szépség gyakran sötét helyek vonzereje.

3 megjegyzés:

  1. Elolvastam(köszi a fordításért)..meg még átnéztem az eredeti cikkre... meg a többi cikkre,ó gyomorgörcsöm lett..
    Tényleg hol van a legközelebbi baráti kör?család?
    persze közben tudom hogyha nekem azt mondták,hogy valaki nem való hozzám,hát nehogy már más jobban tudja,beszélhettek nekem....tényleg ennyire rossz lenne ez a csaj?:-(jó hülye kérdés.(próbálok mindig bizakodó reménykedő lenni,hogy HÁTHA nem ennyire rossz a helyzet,de...)
    ".Mind vissza tartjuk a lélegzetünket " ,na ez kifejező nagyon.
    nagyon sok momentum közt nekem még mindig villog előttem az a megjelenés ahol nyúlt a kezéért ez a kis szerencsétlen..hát balek,ja..másnak meg elég sok mindent megengedett:-//ő aki miiiindig annyira vigyázott.
    Hát feszülten várom,hogy mi fog történni Veled,nagy kár lenne érted..Hú de hosszú még ez a promóció...
    Na téged meg nem irigyellek ,de véletlen se sajnállak ,persze mindenki megbotlik meg második esély,ló nem botlik akkorát mint te most:-(...másikfél,már nem akarom leírni ami a fejemben van .. minősítő szót:-(
    Persze az is mindig ott motoszkál a fejemben ,hogy amit mi látunk az lehet az igazság ,fél igazság, vagy totális ellentéte a valóságnak,nagyon furcsa egy világot élünk.

    VálaszTörlés
  2. Köszi twmmy a fordítást, nem egy olyan iromány, ami hidegen tudja hagyni az embert és valljuk meg őszintén, nem egy nyút objektíven vizsgáló személy írhatta. Lenne néhány kérdésem: Honnan veszi az illető, hogy nyú a közös ismerőseiken keresztül próbálkozik megbocsátást nyerni? Maci miért lenne túsz és közös felügyelet alatt? És nyúnak miért ne lennének barátai? Az egyik segítette felkészíteni Bella anyaságára v. vmi hasonló.
    Egyébként tényleg árulják a kortárs amikkal berendezett spanyol kérót a szép nagy kerttel és Maci-gumikkal a fűben?

    Egyébként én sosem értettem, hogy nyú Robot miért csak lehúzni tudta nyilvánosan, dicsérni soha....

    Ami pedig a promót illeti, majd szépen aláíratják az újságírókkal (ld. korábban a The Times vonatkozó cikkét), hogy nem kérdezhetnek a magánéletéről, aki meg mégis, azt majd Dean kezelésbe veszi...

    VálaszTörlés
  3. Miért, Te tudod Kristent objektíven vizsgálni? amúgy ha a többi bejegyzését nézed az írónak, tényleg nem objektív. Én tuti nem vagyok az, mert nem ismerem annyira a nőszemélyt, hogy tudjak kozelíteni az objektivitás felé. Sőt, nem is akarom megismerni- Amit ír, azt gondolom a mindenféle össze-vissza pletykalapokból szedi, honnan is máshonnan? én csak azért fordítottam le, mert azért van benne egy-két gondolata, ami egyezik az enyémmel.

    VálaszTörlés