Költözés

A blogger új irányelvei miatt, ha netán bezárják a blogot - ami elképzelhető egyik-másik videó, ileltve kép miatt, a blogot átköltöztettem a wordpressre
https://twmmyforditasai.wordpress.com/
címre.

2012. június 24., vasárnap

A legtöbb férfi jobban néz ki simára borotváltan


 Ennek a cikknek nem bírtam ellenállni. Jót vigyorogtam. Úgy tűnik, vannak rajtunk kívül is elfogult nőka világban.

itt az eredeti



Robert Pattinson forgatáson, elegáns viseletben 

A borosta skandallum, amikor egy férfi ennyire jól néz ki simára borotváltan – írja Maggie Alderson

Rob. Pattinson. ROBERT. PATTINSON. Ritkán ad a menny ilyen tökéletes csontozatot embernek. Ő pontosan úgy néz ki, mintha Zeusz és a lánya, Afrodité álmodták volna meg egy esős délutánon az Olümposzon.

Afrodité:”Apu, úúúúúúúgy unom magaaaaam.”
Zeus:”Unod, én kicsi nyuszikám? Gyere játsszunk egyet.”
Ezzel egy kicsit elgondolkodott, megdörzsölte fejét fénylő villámjának végével.
Zeus:”Tudom már – csináljunk egy embert, akinek a szépsége felbosszantja a többieket.”
Afrodité:”Ó, ez csuda mókás lenne. Hmm, hadd gondolkodjak… Megvan! Alkossunk egy fiatal férfit tökéletes arccal, hogy a nők elolvadjanak és megvaduljanak a vágytól, amikor csak meglátják őt.”

CSATT! Zeusz villámot lő ki a Földre, ami dél-nyugat London külvárosában ér földet.
Felsír egy újszülött. 

Hirtelen vágás a Twilight plakátjára.

És meg kell mondanom, Rob a való életben még inkább bámulatba ejtő. Egyik korai filmjének rendezője (The Haunted Airman), jó barátom. Meglátogattam a forgatáson, ahol elsétáltunk Rob lakókocsija mellett. Ő éppen akkor lépett ki a második világháborús RAF egyenruhájában. Majdnem összeestem. Az én rendező haverom ugyan mondta, hogy egy ‘érdekes fiatal színészt” szerződtetett a főszerepre, de erre nem voltam felkészülve. Nem hittem volna, hogy valaki ilyen szép lehet – és elég sok hírességgel és szuper-modellel készítettem már interjút. De azt kívánom, bár gyakrabban borotválkozna.

A cikk elején levő kép új filmjéből, a Cosmopolisból van. Gucci öltönyt visel a képen. Ugye milyen jól néz ki? És a csodálatos az, hogy mióta felfedezték, hogy egy hibátlanul szabott öltöny mit tud tenni a fickóval, Rob azóta szinte mindig Gucci-t visel hivatalos megjelenésein. Most már csak az arcát kellene ugyanígy rendben tartania.
Ami ezt a képet annyira ütőssé teszi, az az, hogy új öltönyviselési stílusát frissen borotvált arccal kombinálja, amit a filmben játszott karakter kíván meg. Az egyetlen alkalom, amikor ilyennek láttuk, az a báli jelenet volt  a Twilight-ból.

Mi? Helló? Elnézést, csak fel kellett kanalaznom magam  a padlóról itt.

Szóval, tudva, hogy miképpen is néz ki enélkül, kifejezetten veszteség ezt a valószínűtlenül tökéletes állvonalat eltakarni vajmi szúrós borostával, ahogy ezt ő teszi. Azt hiszem, ezen a módon tudja elfogadni saját megrázó szépségét.

Amit rövid találkozásunkból megállapíthattam (és nem az volt az egyetlen alkalom, amikor találkoztam vele, ó, micsoda élvezet), beszámolhatok arról,  hogy ő egy nagyon kedves és nagyon szerény személy. Nagyon zavarba ejtő lehetett hirtelen ekkora rajongással szembetalálnia magát. Szóval úgy vélem, hogy az arcszőrzet egyfajta vékony határ közte és a bámuló világ között, amikor promóciós körúton van és nem tud elbújni a napszemüveg/baseball sapka híresség-elrejtő párosítás mögé.

Szóval, férfiak,jegyezzétek meg. Létezik néhány hapsi – Tom Ford ötlik fel elsőként – aki megfelelően néz ki a majdnem-szakállal, de  a legtöbb fickó (és remélem a férjem is olvassa most ezt) egyszerűen koszosnak néz ki vele.

Értem én, hogy a mindennapos borotválkozás szörnyű, de ha Rob Pattinson egy kicsit vadul is néz ki borostásan, van mentség számotokra, ha követitek?

1 megjegyzés:

  1. twmmy! Feldobtad a napomat ezzel a cikkel!
    Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm! :)
    Úgy érzem, a bevezető mondatot rá kellene nyomtatnom egy pólóra és azok előtt, akik állandóan azzal nyaggatnak, hogy "mit eszel ezen a fickón" csak ezzel az idézettel kellene mutatkoznom. :)
    Amúgy pedig szakáll tekintetében a cikkíróval 100%-ban egyetértek.

    VálaszTörlés